Béres Csepp mellékhatásai

0
34
nő a lakótelepen

A Béres Csepp roboráló készítmény, ami nyomelemeket és C-vitamint is tartalmaz.

A szervezet erősítése Béres Cseppel

A készítmény legfontosabb hatóanyagai és összetevői a cink, vas, magnézium, mangán, réz, molibdén, vanádium, bór, fluor, kobalt, króm, szelén, 50 mg aszkorbinsav, borostyánkősav, borkősav, kálium-nátrium-tartarát, glicin, glicerin, kénsav, tisztított víz.

Az ellenállóképesség fokozására, immunerősítésre javasolják, emellett étvágytalanság, álmatlanság, tumoros betegségben szenvedők általános állapotának, közérzetének javítására is rendelik.

Belsőleges oldatos csepp, melyet cseppentőbetéttel vagy adagolópumpával láttak el.

A Béres Csepp mellékhatásai

Természetesen a Béres Csepp sem szedhető, ha allergiásak vagyunk a hatóanyagokra vagy bármelyik összetevőre. Ellenjavalt fémallergia, súlyos veseelégtelenség, illetve vas- és rézanyagcsere zavar esetén. Elővigyázatosan szabad csak alkalmazni, ha máj- vagy epeproblémánk van és más nyomelemtartalmú készítményekkel nem javasolt együtt szedni.

A betegtájékoztató még jó néhány szabályt, javaslatot megfogalmaz a szedésével kapcsolatban, amire fontos figyelmet fordítani és a kezelőorvossal mindenféleképpen konzultálni.

A mellékhatások a Béres Csepp esetében is előfordulhatnak, viszont nem mindenkinél jelentkeznek.

Alternatív megoldások

Sokan a mellékhatásoktól tartva keresnek az ellenállóképesség fokozására, immunerősítésre, alvásproblémákra alternatív megoldásokat. Az endokannabinoid rendszer fontos szerepet játszik az immunitás szabályozásában, szervezetünk őre. A CBD olaj hataónyagainak immunrendszerre gyakorolt hatását több kutatás is vizsgálja.

Természetesen az alternatív megoldások, növényi kivonatok nem helyettesíthetik az orvosi kezelést, de a kezelőorvossal együttműködve hatékonyan segíthetnek a szervezet erősítésében, az étvágy fokozásában és az alvásproblémák elkerülésében.